Zucchini Tart with Gruyère AOP 1655

A zucchini tart that truly stands out. With garlic, thyme and a delicious cheesy filling, this tart will be the star of your summer table.

ingredients

200 g

flour

¼ tsp

salt

100 g

cold butter, cut into pieces

0,5 dl

water

(or ready-made shortcrust pastry)

50 g

grated Gruyère AOP 1655

500 g

zucchini, sliced

2 tbsp

herb and garlic cream cheese

Stages

1

Prepare the dough, roll it out and line a tart tin. Chill for 30 minutes.

2

Spread the cream cheese over the base, layer the zucchini slices and sprinkle with Gruyère AOP 1655.

3

Bake for 35–40 minutes at 220°C (or 200°C fan).

4

Série de silhouettes en gris représentant des personnes et des vaches alignées.Série de silhouettes en gris représentant des personnes et des vaches alignées.Série de silhouettes en gris représentant des personnes et des vaches alignées.